Skip to content

VÅR STORY

Så länge jag kan minnas har veckans höjdpunkt varit lördagsgodis med de oändliga valen i godishyllan. Efter att anammat en grönare livsstil tampades jag med att hitta ett medvetet godis som varken tummade på smak eller konsistens.

Jag saknade ett godis med naturliga ingredienser, smaker att förälska sig i, och utan alla onödiga tillsatser. Det limiterade utbudet av godis på ekohyllan var ett faktum. Det var startskottet på min resa att ta fram ett galet gott godis med endast ekologiska och veganska råvaror att dela med likasinnade godisälskare.

Josefin Deckel

Grundare

TILLVERKAT I SVERIGE MED PRIMA GODISKVALITET

Med en nästintill orimligt stark godiskultur i Sverige tyckte vi det var dags att höja ribban genom att introducera ett ekologiskt och veganskt godis, tillverkat i Sverige med prima svensk godiskvalitet. 
Efter många passionerade provsmakningsrundor i godisfabriken har vi tagit fram ett välutformat recept där vi ser till att skapa det perfekta tugget och smarrigaste smakerna.

DET ÄR LÄTT ATT STRÄCKA SIG EFTER JUST ONE MORE

Vi vill att det ska vara enkelt att göra bättre och sundare val i vardagen, även när det kommer till godishyllan. Flexitarian, vegan eller bara superb – JOM är det nya medvetna godiset där gelatin, gluten och palmolja är ett minne blott. Det är lätt att sträcka sig efter ”Just One more” (därav namnet JOM), och med endast ekologiska och veganska råvaror blir planeten också extra glad.