Skip to content

Frågor & Svar

Frågor om vårt godis

Självklart, alla våra smaker är ekologiskt certifierade.

Jajamensan, alla våra smaker är certifierat med Vegan Society. Det innebär att när du väljer JOM är du garanterad ett godis helt utan spår av animaliska ämnen.

Ja, vårt godis är glutenfritt. I början av varje produktion så gör vi ett analys av smeten för att garantera att det inte finns några spår av gluten i produkten. 

Absolut, det kan du! Vårt godis innehåller varken nötter eller något spår av nötter.

Nej, vårt godis innehåller ingen palmolja.

Glukossirapen är baserad på både majs och vete, men även om den är gjord på vete är glukossirapen glutenfri. I början av varje produktion så gör vi ett analys av smeten för att garantera att det inte finns några spår av gluten i produkten. 

Nej, vårt godis innehåller inget svartmögel.

Ja, allt vårt godis innehåller socker. Vi använder ekologiskt socker och ekologiskt invertsockersirap för att söta vårt godis.

Nej, vårt godis innehåller inga spår från de 14 vanligaste livsmedelsallergener som finns med på EU:s så kallade allergenlista

Vi använder ekologisk majsstärkelse för att binda gelén och få en smarrig konsistens.

Du sorterar din tomma JOM påse som mjukplast och vår displaykartong som papper.

Frågor om JOM

Just One More, så klart! Du vet, vårt godis är ju så smarrigt att det är omöjligt att inte att sträcka sig efter en till och, en till….

Eftersom JOM är det enda ekologiska godiset som tillverkar i Sverige så har vi lyckats ta fram ett ekogodis som verkligen påminner om det traditionella svenska godiset. Det gör också att vi verkligen särskiljer oss emot andra ekologiska godisvarumärken i både smak och konsistens.

I Sverige så klar 🙂 Vi är stolta att kunna säga att JOM är det enda ekologiska godis med produktion hemma i Sverige. 

Vi finns i butiker runt om i Sverige. Kika in vår återförsäljare sida här!

Vad kul att du vill erbjuda JOM till dina kunder. Klicka här för mer information!

Undrar du fortfarande om något?